dijous, 16 de desembre del 2010

INTERCANVI ESCOLA MARTA MATA

Fa unes setmanes vam rebre un e-mail dels nens i nenes de les dues aules de primer de l'Escola Marta Mata de Torelló que ens demanaven si els podíem ajudar. Aquest curs han decidit que les seves classes es diguin: la classe de la Guita Grossa i la classe de la Guita Xica, i ens demanaven informació sobre la Patum.
Nosaltres els vam respondre amb un correu que estàvem encantats de poder-los ajudar i que també ens agradaria que ens enviessin informació de les festes que celebraven al seu poble.
Al cap d'uns dies ens van enviar tot un seguit de preguntes que tenien sobre la Patum, i també ens van explicar que havien celebrat la castanyada i que a Torelló hi feien un Carnaval molt important, el Carnaval de Terra Endins.
Els nens i nenes de primer i segon de l'escola ens vam posar a treballar i vam preparar un llibret amb informació de la Patum, de totes les seves comparses i de la Patum Infantil. Ara els hi hem enviat dins d'un sobre i amb un segell, i ells ja deuen estar a punt de rebre-ho. De fet, els hi hem enviat un e-mail per explica'ls-hi que aviat ho rebran i ens han contestat que estan impacients esperant les nostres informacions.
Aquí podeu veure el llibret i la carta que hem enviat cap a l'escola de Torelló, esperem que els agradi i els aclareixi alguns dubtes!!


1 comentari:

  1. Hola Miriam,soc la Laura i he anat al carnaval de terra endinsde Torelló hi m'ho he passat molt bé i han hagut carosses molt maques una era la de la capuxeta vermella,els homes anaven de llops i les dones de capuxeta vermella.Us portare un full amb l'ordre de les carrosses.

    ResponElimina