dimecres, 19 de gener del 2011

ENS VISITA EN MEC-MEC

Avui al matí ha vingut a l'escola en Mec-mec, un personatge que ens ha dit que venia del planeta Nyam. Diu que el seu planeta és molt lluny i que ha vingut amb una nau espacial. Està preocupat perquè diu que des del seu planeta veu el planeta Terra, el nostre, que està molt brut i trist.
Ens ha explicat qui eren els seus amics i ens ha explicat quines coses podem fer per cuidar i respectar més el nostre planeta. Diu que d'aquí un temps tornarà a mirar el nostre planeta i si no el veu més net i bonic... potser ens farà una altra visita!!
Abans de marxar ens ha regalat un llibre i una màscara, hem estat molt contents.

2 comentaris:

  1. Som el Marc Saus i la Pilar, em trobat molt divertit al mec mec, però també ens ha preocupat una mica que ens digues que trobava la terra bruta, nosaltres a casa tenim un conte, que es diu " que li passa a la terra?" que es molt bonic, i ens parla de com l'hem de cuidar entre tots, doncs els fums dels cotxes i fabriques, la bruticia a terra, les aigues brutes dels rius, els focs, la contaminació, els sorolls, la despesa d'energia fa que cada vegada mes ens faltin mes recursos, i si entre tots fem un bon ús, la terra estara mes contenta i ara el mec mec. Si voleu veure aquest conte, nomès ens ho heu de dir, i es us el podem deixar. Esperem que si torna el mec mec, sigui per dir-nos a tots, que esta mes content. Ara JA HO SABEU, ES UNA TASCA DE TOTS!

    ResponElimina
  2. Ha sigut molt divertit que vinguesi en Mec Mec
    un extraterestre del planeta Nyam.

    ResponElimina